Джеръми - мъж от американския град Финикс е пример за

...
Джеръми - мъж от американския град Финикс е пример за
Коментари Харесай

Богаташ остави жена си заради друга и стигна до просия

Джеръми - мъж от американския град Финикс е образец за това по какъв начин всички обиди, неточности и неприятни действия в този живот постоянно се санкционират. Историята му е преразказана във Facebook от Алиша, някогашната му брачна половинка, която в този момент има сполучлив бизнес за търговия през обществените мрежи. Постът, в който разказва какъв брой е била засегната, събира за часове стотици лайкове, написа jenata.blitz.bg.

„ С Джеръми се запознахме, до момента в който следвахме стопанска система. Двамата бяхме твърдо решени да създадем семейство, за кариера не говорихме. Когато сключихме брак, някак си последователно неговата работа се оказа по-важна, а аз се разминах с фантазиите си, давайки си сметка, че върша това за обичания си мъж. Един ден, навръх годишнината ни, бях направила специфична вечеря и го чаках. Той не пристигна.

Когато на другия ден въпреки всичко чух, че се прибира, изтичах да го посрещна и да схвана какво става, а лицето му беше съществено. Каза, че ме напуща, че не може повече да понася какъв брой елементарна съм станала, че му би трябвало по-представителна жена.

Не мога да ви опиша болката, която изпитах, когато той си потегли. Не имах вяра, че е могъл да не помни по какъв начин му помагах за бизнеса, какъв брой безсънни нощи съм имала, с цел да мога да го оставя да поспи, а аз да поработя над плановете му вместо него “, написа Алиша.

Краят на историята им е тъкмо като от филмите. Тя съумява да се съвземе и основава своя лична компания, последователно стартира да печели и положителни пари. Когато след пет години среща Джеръми на празненство при общи другари, не може да го познае. Отслабнал, със захабени облекла.

„ Разказа ми, че с онази жена се разделил, когато нещата в бизнеса му към този момент не вървели толкоз добре. Опитах се да не зложелателствам и да не му споделям, че в действителност аз също помагах, с цел да може той да се развива. Постепенно нещата по този начин се влошили, че се наложило да напусне и в този момент се препитавал с каквото откри “, споделя Алиша.

Потребители я питат дали му е помогнала, дали би го приела назад, а тя им дава отговор: „ Всъщност помислих си да му дам пари, само че щеше да е обидно, въпреки това той трябваше да научи своя урок, по този начин, както аз – моя “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР