Джеръми Кларксън и колегите му от Голямата обиколка“ Ричард Хамънд

...
Джеръми Кларксън и колегите му от Голямата обиколка“ Ричард Хамънд
Коментари Харесай

Джереми Кларксън и колегите му от Голямата обиколка Ричард Хамънд и Джеймс Мей бяха толкова дехидратирани, че не пикаеха дни наред, докато се бореха с екстремните температури в пустинята Сахара, докато снимаха новия специален филм за пясъчната работа

Джеръми Кларксън и сътрудниците му от „ Голямата обиколка “ Ричард Хамънд и Джеймс Мей прекараха дни без потребност да пикаят, до момента в който снимаха в рисковата горещина на пустинята Сахара (отляво: Джеймс, Джеръми и Ричард)

Водещите Джереми, 63, Ричард, 54, и Джеймс, 61, пътуваха до дивата и отдалечена страна на Мавритания, в Западна Африка, за The Grand Tour: Sand Job (Ричард на снимката)

Тяхното предизвикателство беше да следват стъпките на най-опасното съревнование в света, емблематичното Париж-Дакар, пробвайки се да завършат своето пътешестване със спортни коли втора ръка

Той изясни: „ Знаеш ли, най-смешното е, че не ставаш замърсен в пустинята. Това е доста необичайно нещо, само че пясъкът е необикновено чист.

„ Изпитали сме това в Атакама и Гоби, и Номад, и всички места, които сме карали през годините. Не се цапаш. Но беше пъклен мъчно.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР