Джеръми Гудейл, един от двамата тийнейджъри от Айова, които се

...
Джеръми Гудейл, един от двамата тийнейджъри от Айова, които се
Коментари Харесай

Тийнейджър от Айова, осъден на доживотен затвор за убийството на учителя си по испански

Джеръми Гудейл, един от двамата младежи от Айова, които се признаха за отговорни за убийството на своя преподавател по испански през 2021 година, беше наказан на пожизнен затвор в сряда. Той ще има право на условно освобождение след 25 години.

Съподсъдимият на Гудейл, Уилард Милър, беше наказан през юли на пожизнен затвор с опция за условно освобождение след 35 години. Милър апелира присъдата, съгласно досиетата му.

Гудейл и Милър се признаха за отговорни за ликвидиране първа степен при убийството на Нохема Грабер, което се случи, когато и двамата бяха на 16 години. Грабер е бил преподавател в гимназия Феърфийлд, където Милър и Гудейл са били възпитаници, споделиха градските управляващи.

Грейбер е била пребита до гибел и останките й са били скрити под брезент, количка и железопътни връзки, споделиха следователите. < /p>

„ Съжалявам. Наистина скърбя. Това, което съм взел, в никакъв случай не може да бъде сменено “, сподели Гудейл в изказване пред фамилията на Грабер по време на чуването за присъдата.

Съдия Шон Шауърс означи, че възрастта на Гудейл е единственото нещо, което го е избавило от цялостен ​​живот зад решетките.

„ Ако бяхте помогнали на господин Милър 18 месеца по-късно, щяхте да сте в пандиза до края на живота си “, сподели Шауърс.

Синът на Грабер Кристиан също приказва на чуването, казвайки, че е подготвен да елементарни на Гудейл, тъй като има вяра, че това би желала майка му.

„ Имам вяра, че вашата история към момента може да бъде нещо позитивно “, сподели Кристиан Грабер на Гудейл, отбелязвайки, че е приказвал с Гудейл в пандиза преди правосъдното съвещание. „ Наистина имам вяра, че се чувстваш зле за това, което направи, имам вяра в теб и ти прощавам. “

За повече вести и бюлетини на CNN създайте акаунт на CNN.com

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР