Джералдин беше супер хлапето във втория сезон на Игри на

...
Джералдин беше супер хлапето във втория сезон на Игри на
Коментари Харесай

Джералдин от "Игри на волята" - абитуриентка! Реалити звездата моли феновете ѝ да изберат роклята

Джералдин беше супер хлапето във втория сезон на " Игри на волята ". Ученичката стигна до финалите на игрите и въпреки и да не завоюва огромната премия, завоюва уважението и възхищението на публиката поради своята упоритост, воля и дух.

Самата Джералдин пък нееднократно е признавала, че ѝ пишат майки, които си пожелават и техните деца да са толкоз амбициозни. Нещо, което реалити героинята е споделяла, че я трогва.

Виж още: Маги Джанаварова обезверена поради ограниченията: Изпълнители ли сме, инфлуенсъри ли сме...

Но да не забравяме, че Джералдин е към момента ученичка и то в 12 клас. Тоест ѝ следва бал! Именно около страстите към бала ученичката в столичната Немска гимназия се допита до своите почитатели - каква да е роклята?

Виж още: Това Крисия ли е? Тийн певицата сподели забележителни форми

От текста под фотографията нагоре излиза наяве, че от всички останали варианти, Джералдин се е спряла на тези две рокли и сега се колебае сред тези две. От мненията под колажа пък разбираме, че почитателите ѝ са безапелационни - би трябвало да е черната!

Виж още: Кали укори младите си сътрудници и народопсихологията ни и съобщи: " Евала на ген. Мутафчийски! "

Иначе, разглеждайки профила на Джералдин, ни прави усещане, че почитателите ѝ към този момент са съвсем 57 хиляди! От изявленията ѝ разбираме, че работи с много марки и върви решително по стъпките на най-популярните инфлуенсъри у нас.

Изображение: https://www.instagram.com/geraldine.todorova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР