Дженоа спечели с минималното 1:0 в домакинството си на Спал

...
Дженоа спечели с минималното 1:0 в домакинството си на Спал
Коментари Харесай

Минимална победа прати Дженоа в следващата фаза на Купата на Италия

Дженоа завоюва с минималното 1:0 в семейството си на Спал в дуел от 1/16-финалите за Купата на Италия. Единственото попадение падна в добавеното време на първата част, когато Гудмундсон се разписа от дузпа.

Изненадващо гостите съумяха да основат първите две по-опасни положения в дуела посредством Николо Дзенало и Алберто Аимичи, като изключително второто бе извънредно покрай попадение.

Домакините се окопитиха след изминаването на половин час игра и започнаха да наподобяват много по-активни и рискови в предни позиции. Именно тези им дейности доведоха и до игра с ръка на Габриеле Мончини в 43-ата минута. Положението първо бе отсъдено като дузпа от съдията, след това обаче той бе привикан да огледа още един път обстановката с ВАР. Това обаче не промени решението му и Гудмандсон извърши и означи за 1:0.

След почивката двата тима не успяваха да основат нещо по-сериозно пред двамата вратари. Едва в последните десетина минути още веднъж домакините още веднъж сътвориха две положения, само че по този начин и не стигнаха до второ попадение. Въпреки това те завоюваха срещата и минаха в идната фаза на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР