Дженоа постигна важна победа в борбата си за оцеляване срещу

...
Дженоа постигна важна победа в борбата си за оцеляване срещу
Коментари Харесай

Дженоа постигна важна победа в борбата си за оцеляване

Дженоа реализира значима победа в битката си за оцеляване против директен съперник надделявайки в 19-ия кръг на Серия “А” с 1:0 над гостуващия Каляри.

Домакините съумяха да открият резултата още в десетата минута посредством Матия Дестро и това бе задоволително за трите точки. Хубав пас отдясно попадна в Елдор Шомуродов, той се оправи със изгубилия равновесия Диего Годин, пусна към новото попълнение на домакините Кевин Строотман, а той от своя страна продължи към изцяло свободния Дестро, който се разписа.

Това засилва гостите, които до края на полувремето пропуснаха няколко шанса посредством Джовани Симеоне, Раджа Наинголан и Жоан Педро, само че Матия Перин не разреши топката да се озове в мрежата.

През втората част дейностите бяха много по-вяли и двамата вратари не бяха подложени на сериозен напън. Най-сериозното състояние се откри в 84-ата минута, когато Алесио Краньо трябваше да се намесва уверено, с цел да предотвратява второ попадение след изстрел на Давиде Запакоста. В идващият кръг Дженоа гостува на последния Кротоне, а Каляри ще посрещне Сасуоло.
Серия А 19 кръг, неделя 24 януари  Дженоа 1:0краен резулат  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР