Дженоа победи с 2:1 като домакин на Сасуоло в двубой

...
Дженоа победи с 2:1 като домакин на Сасуоло в двубой
Коментари Харесай

Дженоа стартира успешно при новия треньор след куриозен гол

Дженоа победи с 2:1 като хазаин на Сасуоло в дуел от 18-ия кръг на Серия “А”, който беше първи за Давиде Никола отпред на отбора.

Резултатът откри капитанът на “грифоните” Доменико Кришито в 29-ата минута от дузпа, свирена за фаул на Педро Обианг против Антонио Санабриа. Още в 33-ата обаче Обианг се реваншира за провокирания от него углавен удар, изравнявайки за своя тим. В 76-ата съотборникът му Филип Джуричич се разписа, само че голът му не бе приет поради негова игра с ръка. Така се стигна до 86-ата минута, когато след бърза контраофанзива Андреа Фавили центрира по земя в наказателното поле, Горан Пандев игра с топката, само че незабавно по-късно се сблъска с противниковия вратар Андреа Консили. Все отново, при рухването си на земята, нападателят съумя да нанесе удар с глава по топката, която мина голлинията за крайното 2:1.
RISULTATO FINALE#GenoaSassuolo 2-1

Con le unghie, con i denti e con il cuore! Grazie al gol di Pandev il Grifone porta a casa tre punti fondamentali nella corsa per la salvezza.

#SerieATim pic.twitter.com/kkX6NKZRU4
— Genoa CFC (@GenoaCFC) January 5, 2020 По този метод Дженоа се отлепи от дъното в таблицата и към този момент е 18-и с 14 точки в своя актив. Сасуоло пък е на 13-ото място с 19 пункта. Серия А 18 кръг, неделя 5 януари  Дженоа 2:1краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР