Дженоа и Милан играят при резултат 0:1 в мач от

...
Дженоа и Милан играят при резултат 0:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Дженоа - Милан 0:1, Пулишич откри

Дженоа и Милан играят при резултат 0:1 в мач от 8-я кръг на Серия А.

В 9-а минута един от играчите на Дженоа бе съборен в наказателното поле, като имаше съществени искания за дузпа, само че основният съдия уточни играта да продължи. Първото полувреме бе лишено напълно от голови положения, като имаше единствено един прецизен удар и той бе на сметката на Милан, само че и двата тима не бяха не успяваха да основат нещо рисково.

Втората част стартира по-сходен метод, без значение, че Пиоли опита да освежи офанзивата си със смени на полувремето, пускайки Рафаел Леао и Кристиан Пулишич. Милан подвигна темпото и имаше няколко благоприятни условия да означи, като Леао в 65-а минута се извиси над бранителите и пласира мощния си удар с глава под напречната греда, само че Хосеп Мартинес беше квалифициран и съумя да избави.

В 87-а минута Кристиан Пулишич получи чудесна топка на чиста позиция, а националът на Съединени американски щати не се поколеба, като овладя добре с първото допиране, а по-късно изстрелът му влетя в долния десен ъгъл - 1:0 за Милан. Попадението бе към пет минути обсъждано поради подозрения за игра с ръка, само че в последна сметка голът бе зачетен.

 

Стартови сформира:

Дженоа: Мартинес, Де Винтер, Бани, Драгусин, Васкес, Сабели, Торсби, Френдруп, Хапс, Малиновский, Гудмундсон

Милан: Менян, Флоренци, Тиау, Томори, Ернандес, Муса, Адли, Райндерс, Чуквуезе, Йович, Окафор
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР