Дженифър Лорънс продължава да е една от най-големите звезди в

...
Дженифър Лорънс продължава да е една от най-големите звезди в
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс и инцидентът с колана й в Ню Йорк

Дженифър Лорънс продължава да е една от най-големите звезди в Холивуд въпреки рядко да я виждаме по всемирски събития в последно време. С наближаването на коледните празници обаче тя беше натоварена с една необикновена роля.

33-годишната актриса от " Игрите на глада " присъстваше на откриването на коледната витрина на Saks Fifth Avenue в Ню Йорк. Там тя изнесе и къса тирада за идните празници, само че преди този момент претърпя неуместна обстановка пред камерите.

В момента, в който Лорънс трябваше да стартира да отброява секундите до запалването на коледните светлинки на витрината, коланът й се разкопча и падна на земята. Реакцията й беше занимателна и неподправена, каквато сме привикнали да е и самата Дженифър.

Дженифър Лорънс беше облечена в Dior - марка, на която е рекламно лице и която си партнира със Saks Fifth Avenue за коледната витрина в Ню Йорк.

Междувременно ние сме в очакване на новите филми с актрисата - сега тя работи по Sue на Паоло Сорентино и по Burial Rites на Лука Гуаданино.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР