Дженифър Лопес винаги е била еталон за красота с младежкия

...
Дженифър Лопес винаги е била еталон за красота с младежкия
Коментари Харесай

Тайната на Дженифър Лопес за сияйна кожа

Дженифър Лопес постоянно е била пример за хубост с младежкия си тип и безупречна кожа. Тя сподели ритуалите си за сияйна кожа в ново видео в Instagram.

52-годишната дива изглеждаше в действителност зашеметяващо без грим, тъкмо откакто излезе от душа: „ Нямам никакво особено осветяване или нещо сходно, това е просто утринна светлина. Тук нямам специфични филтри, това е моето лице.”

Във видеото певицата акцентира и значимостта на положителното отношение и разкри, че стартира всеки ден с позитивни карти за одобряване, написа iwoman.bg.

„ Много съм щастлива. Точно преди да си взема душ, имам дребна кутия с картички за одобрение. Това е картата, която изтеглих през днешния ден “ сподели тя, споделяйки откъс от Хелън Келър.

След това звездата мина към своя серум „ That JLO Glow”, за който тя показа: „ Това са витамини за лицето. Така обичам да ги схващам. Приемам си витамините заран. Започвам вярно деня си. Първо храня мозъка си. Душата ми. Все още не съм поглеждала телефона, просто се акордирам за деня с верните планове и верните мисли. Да бъда положителна.”

Следващата стъпка от рутината ѝ е слънцезащитен крем. „ Слънцезащитният крем е в действителност значим и това е една от тайните ми за хубост, още откогато бях в късните си тийнейджърски години и при започване на 20-те. “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР