Дженифър Лопес се оказа в бурни води, след като обяви

...
Дженифър Лопес се оказа в бурни води, след като обяви
Коментари Харесай

НАЗДРАВЕ! Джей Ло продава шльокавица

Дженифър Лопес се оказа в бурни води, откакто разгласи стартирането на пазара на алкохолната си марка Delola. Актрисата ипевица разгласи своята компания за питиета, въодушевена от италианското крайбрежие, в сряда, само че новината беше посрещната с остра реакция от почитателите, които означиха, че самата Джей Ло е въздържателка и въобще не употребява алкохол.

„ Просто желаех да основа нещо по-добро – нещо с по-добър усет, по-добри съставки, нещо, което бих желал да пия с моите другари и семейство, и това е Delola “, сподели певицата във видео в Инстаграм, промотиращо напитката.



Само минути откакто Лопес показа клипа със своите 240 милиона почитатели, разочаровани почитатели се втурнаха към секцията за мнения, с цел да подлагат на критика решението на изпълнителката да пусне марка алкохол.

„ Джей Ло, ти не пиеш. Това нещо е известно и си го изтъквала доста кратно. Разбирам парите са си пари, само че, скъпа, ти даже не знаеш какъв е усета на алкохола ”, написа един от почитателите ѝ.



Сред безбройните неодобрителни мнения, един почитател беше любопитен за какво Лопес избра да пусне марка алкохол, имайки поради предишните проблеми на брачна половинка й Бен Афлек с алкохола, които го принудиха неведнъж да постъпи в рехабилитационен център.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР