Дженифър Лопес се издаде, че търси нова къща на мечтите

...
Дженифър Лопес се издаде, че търси нова къща на мечтите
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек търсят нова къща на мечтите в Ню Йорк

Дженифър Лопес се издаде, че търси нова " къща на фантазиите си ", дружно със брачна половинка си Бен Афлек.


Изпълнителката на шлагера Jenny from the Block беше видяна да търси къща в Ню Йорк през уикенда - единствено година, откакто откри мечтания си дом в шикозния квартал Pacific Palisades в Лос Анджелис.

Този уикенд двете американски звезди, със слънчеви очила, бяха снимани от папараци да обикалят, влизайки и излизайки от няколко къщи. Певицата, чийто финален албум " This Is Me… Now " не реализира стремежи триумф, се появи усмихната, облечена в черно палто и дънки Eph.

Снимки демонстрираха, че хитовата изпълнителка преглежда къщи в " Голямата ябълка " (псевдоним за Ню Йорк - бел.ред.) на 30 март, преди да седне на закуска в Сохо.

Ексклузивно анализирайки фотосите за " Мирър ", специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели, че наподобява Дженифър към този момент е намерила дома на фантазиите си, само че решението ѝ може да не се хареса на брачна половинка ѝ, който наподобява подтиснат по време на дългите разходки на двойката из кварталите.

През март предходната година двойката се реалокира в доста шикозно имение на западния бряг на Съединени американски щати. Огромно райско кътче с шест спални и 10 бани. Достатъчно, с цел да живеят удобно с децата си. Дженифър Лопес има близнаци на име Макс и Ем (16 г.) от брака си с Марк Антъни. Бен Афлек има три деца от Дженифър Гарнър: Вайълет (18 г.), Серафина (15 г.) и Самюъл (12 г.).

На известната двойка " Бенифър " им лиши не по-малко от две години, с цел да намерят своя калифорнийски дом. Суетни във връзка с недвижимите парцели, търсенето на новото им любовно гнездо в Голямата ябълка може би едвам в този момент стартира... /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР