Дженифър Лопес със сигурност знае как да направи впечатление с

...
Дженифър Лопес със сигурност знае как да направи впечатление с
Коментари Харесай

Платформите на Дженифър Лопес, за които всички говорят

Дженифър Лопес сигурно знае по какъв начин да направи усещане с облеклото си. Доказа го за следващ път с аксесоари на Valentino.

53-годишната певица наподобява необикновено на разходка в Ню Йорк, дружно с щерка си Еме и дъщерята на Бен Афлек Серафина.

Изпълнителката на " Love Don`t Cost a Thing " носи дантелена лавандулова рокля с дълъг ръкав. Най-впечатляващи обаче са гигантските платформи, с които звездата обикаля улиците на мегаполиса. 

Обувките на Valentino ни оставят с отворена уста както поради височината си (155 мм), по този начин и поради сребристия им цвят, който проблясва отдалеко. Моделът ни припомня за стила на Елтън Джон от времето на " Rocket man ". Моделът е любим на доста звезди.

Визията ѝ допълват обеци с перли на Gucci и дребна бяла чанта със златна емблема на Valentino. 

Джей Ло потвърждава, че играта с аксесоарите е мощната ѝ страна. По-рано денем поп дивата беше в обикновен тоалет, само че допълнен съвършено от кросоувър чанта на Gucci и авиаторски слънчеви очила. С необятна бяла риза и къси сиви панталонки тя се наслаждения на шопинг с Вайълет, дъщерята на Бен Афлек.

Нямаме самообладание да забележим какъв ще е идващият фешън опит на Джей Ло.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР