Дженифър Лопес разкри, че тя и Бен Афлек са си

...
Дженифър Лопес разкри, че тя и Бен Афлек са си
Коментари Харесай

Свързани завинаги: Вижте какво си татуираха Джей Ло и Бен за Свети Валентин

Дженифър Лопес разкри, че тя и Бен Афлек са си създали нови татуировки на първия Свети Валентин, който отпразнуваха като семейство.

„ Обвързването е секси “, написа Дженифър Лопес като хаштаг към фотоси в Instagram, споделени на деня на влюбените, които разкриха сантименталния жест.

В няколкото фотоси Джей Ло демонстрира своята татуировка - знак за безконечност, който наподобява съдържа имената " Дженифър " и " Бен " , изписани с гальовен шрифт. Една стрела минава през средата на признака, който се намира над гръдния панер на Лопес.

 бенифър Instagram @jlo

Татуировката на Бен има две пресичащи се стрели . Буквата " J " (Дж, инициалът на Джей Ло) се вижда над кръстосаните стрелки, до момента в който буквата " B " (Б) е под него.

 бенифър Instagram @jlo

Лопес разгласява още няколко занимателни фотоси на двойката , измежду които една, на която тя и Афлек наподобява пресъздават емблематична сцена от клипа на песента ѝ " Jenny from the Block " от 2002 година На нея двойакта се забавлява на яхта, а ръката на Бен е върху дупето на Джей Ло, която се смее закачливо.

 бенифър Instagram @jlo

„ Обвързани ♾️ Честит Свети Валентин, обич моя
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР