Дженифър Лопес разкри, че едно от новогодишните ѝ решения е

...
Дженифър Лопес разкри, че едно от новогодишните ѝ решения е
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: Искам тази година да бъда най-добрият партньор

Дженифър Лопес разкри, че едно от новогодишните ѝ решения е да бъде " най-хубавият сътрудник " на обичания си Бен Афлек.

Вчера 52-годишната певица разгласява малко клипче в Instagram профила си, снимано в нейния дом в Лос Анджелис преди подготовка. Звездата е с пай състезателен топ и чеп.

" Просто си мисля по какъв начин би трябвало да бъда в действителност деликатна по отношение на това какъв желая да бъде животът ми. Да знам, че мислите ми основават моя живот, по тази причина да се старая да бъдат позитивни. За да мога да пораствам и да бъда най-хубавата версия на себе си тази година, по-добра от всеки път: душевен, физически, духовно, прочувствено.

Да бъда най-хубавата майка, която мога да бъда, най-хубавият сътрудник, който мога да бъда, най-хубавият другар, който мога да бъда. Най-добрата щерка, сестра, началник, човек, който мога да бъда ", счита звездата.

Джей Ло и Бен Афлек се събраха предишния април, малко откакто певицата се раздели с годеника си Алекс Родригес. Те възобновиха романса си след 17 години и наподобява са доста щастливи дружно.

" Нещата стават все по-хубави за Джей Ло и Бен. Те са толкоз влюбени, че е единствено въпрос на време да се сгодят публично. И двамата са отдадени на връзката и желаят да прекарат остатъка от живота си дружно. И през разум не им минава, че нещата може да не се получат в дълготраен проект ", сподели предходната година източник, непосредствен до звездите, пред Us Weekly.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР