Дженифър Лопес разказва за посланието, което съпругът ѝ Бен Афлек

...
Дженифър Лопес разказва за посланието, което съпругът ѝ Бен Афлек
Коментари Харесай

Дженифър Лопес откровено за Бен, ВТОРИТЕ ШАНСОВЕ и голямата ЛЮБОВ

Дженифър Лопес споделя за посланието, което брачният партньор ѝ Бен Афлек е гравирал върху зеления диамантен пръстен, който ѝ подарява като годежен: " Не. Отивам. Никъде.

53-годишната Лопес, която приказва със Зейн Лоу от Apple Music One в изявление, оповестено в понеделник, споделя, че 50-годишният Афлек е почнал да употребява фразата, откакто са възобновили връзката си.

“Така той подписваше имейлите си, когато започнахме да си приказваме още веднъж ” - сподели Лопес. " Пишеше: " Не се притеснявай, няма да отида на никое място ".

" Сега към този момент знаем и няма въпроси ", сподели Лопес. " Това сме аз и ти, дружно, до края. ”

Лопес сподели, че обновеният ѝ романс с Афлек е повлиял на някои от творбите ѝ в новия ѝ албум This Is Me... Now, който включва ария, озаглавена " Not. Going. Anywhere. ”
   View this post on Instagram

 

Лопес съобщи, че е " благословена ", че двамата с артиста са възобновили романтиката си през 2021 година след мъчителната разлъка през 2004 година

" Това беше най-голямата болежка в живота ми и почтено казано, мислех, че ще умра ", сподели Лопес. " През идващите 18 години се въртях по спиралата, в която просто не можех да се оправя. Но в този момент, 20 години по-късно, всичко има благополучен край. ”

Тя добави: " Можеш да получиш втори късмет, в случай че си свършиш работата и не се откажеш. Като актьор единствената причина, заради която съм тук, е да споделя това, което знам, което съм научила и през което преминавам. ”

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР