Дженифър Лопес публикува нови снимки от сватбата с Бен Афлек

...
Дженифър Лопес публикува нови снимки от сватбата с Бен Афлек
Коментари Харесай

Бен и Джен: “Това е рай! И ние сме в него!”

Дженифър Лопес разгласява нови фотоси от сватбата с Бен Афлек. Известната певица и актриса показа и детайлности за церемонията, на която са участвали 135 посетители.

" Това е раят. Точно тук. Сега сме в него " - написа Лопес и добави, че това са едни от обичаните ѝ думи, които Бен е написал за кино лентата.

Сватбата на двойката е кулминационната точка на тяхната любовна история, почнала преди 20 години. Дженифър и Бен се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Трудна свалка " през 2001 година, а той ѝ предлага брак през идната година. За страдание преди сватбата, през септември 2003 година, те афишират, че отсрочват тържеството заради огромното медийно внимание. Разделят се през 2004 година и възобновяват романтиката си през април 2021 година

" Историята на всеки човек е друга и всички ние имаме свои лични пътища, по които вървим. Няма двама души, които да са идентични. Но за нас това беше съвършеното време. Знаех, че най-сетне ще се стабилизираме по метод, който можеш да постигнеш единствено когато разбираш загубата и насладата, когато си задоволително умен, с цел да не приемаш значимите неща за даденост, и когато не разрешаваш на глупави незначителни неудобства да те спрат да приемаш и оценяваш всеки скъп миг " - написа Лопес.

Флорална декорация и сантиментални елементи... вижте новите фотоси:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР