Дженифър Лопес проговори открито за връзката си с Бен Афлек.Двамата

...
Дженифър Лопес проговори открито за връзката си с Бен Афлек.Двамата
Коментари Харесай

Джей Ло с изповед за връзката с Бен Афлек

Дженифър Лопес проговори намерено за връзката си с Бен Афлек.Двамата бяха дружно в интервала 2002 година - 2004 година, като даже бяха сгодени, само че след това анулираха сватбата и се разделиха. През пролетта на предходната година звездите се събраха още веднъж.
Бих споделила, че ние научихме урока си първия път. Да пазим нещата свещени. Трябва непрекъснато да правиш това, което чувстваш, че е положително за теб. Но в това време, ти се учиш от предишното, правиш нещата по по-добър метод втория път. ", изясни тя през "New York Times ".
Певицата и актриса даде изявление и за "People ". В него тя призна, че се радва, че с артиста още веднъж са си дали късмет.
"Чувствам се такава късметлийка и толкоз щастлива и горда да бъда с него. Красива любовна история е това, че получихме втори късмет ", сподели тя.
Джей Ло призна, че двамата са почнали да се срещат още веднъж напролет на 2021 година, само че изначало били леко изплашени.
"Ние сме по-възрастни в този момент, по-умни, имаме повече опит, на разнообразни места в живота си сме, имаме деца и ние би трябвало в действителност да осъзнаваме тези неща. Толкова защитнически настроени сме, тъй като е толкоз хубав интервал за всички нас. Аз просто се усещам доста щастлива и огромна късметлийка да бъда във връзка, в която има благополучие и обич; и желая да направя всичко, което мога, с цел да защитя това и да го опазя. ", разяснява звездата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР