Дженифър Лопес показа трите сватбени рокли, които е облякла на

...
Дженифър Лопес показа трите сватбени рокли, които е облякла на
Коментари Харесай

ОХ, на батко! Вижте трите сватбени рокли на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес сподели трите сватбени рокли, които е облякла на купона по случай пресния си брак с Бен Афлек. След изненадващата си венчавка в Лас Вегас на 16-ти юли, този уикенд звездната двойка провежда втора гала, като този път предложения на празненството най-близките си родственици и другари.

Оказва се, че за случая Джей Ло е подбрала цели три сватбени рокли, всичките дело на Ралф Лорън. Първата рокля, която Лопес сподели, е с воал избаротен от над 1000 кърпички, зашити една за друга.



„ Роклите бяха същинска фантазия, благодаря ти, Ралф Лорън “, написа Дженифър в обявата в блога си, добавяйки, че следва да показа още фотоси. Джей Ло носеше дълъг воал с първите две рокли и също по този начин показа скиците на дизайнера, дружно с готовите облекла. Бен Афлек пък бе с типичен костюм и сако с черна папийонка, всички от Ралф Лорън, а петте им деца носеха персонализирани тоалети на същия бранд.

Тридневната женитба на Дженифър и Бен се състоя в крайбрежното имение на артиста в Джорджия и съгласно пресата двойката се е възползвала оптимално от местоположението, създавайки собствен личен частен плаж, на който гостите да се любуват.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР