Дженифър Лопес от няколко десетилетия е пример за независима жена,

...
Дженифър Лопес от няколко десетилетия е пример за независима жена,
Коментари Харесай

Слага ли си Джей Ло ботокс

Дженифър Лопес от няколко десетилетия е образец за самостоятелна жена, която търси щастието си, преследва професионалните си цели и наподобява все по-добре с всеки минал ден. Не всички обаче са подготвени да се радват на това.

51-годишната певица и актриса получи много противен коментар под видеото, с което промотираше маска от личната си козметична линия JLoBeauty.

" Не мога да не виждам, че челото и веждите ви не помръдват, когато говорите или жестикулирате. Определено е слаган ботокс. Тонове ботокс. Не че е неприятно, единствено споделям ", гласеше коментарът.
 Снимка 514377

Лопес побърза да отговори и очевидно е била много афектирана, тъй като отговорът изобилстваше с препинателни знаци и шпации. " Това е просто лицето ми!!! Казвам го за милионен път. Никога не съм си слагала ботокс, не съм инжектирала нищо, нито съм си правила пластични интервенции. "

Ние персонално и имаме вяра. Много неща могат да въздействат на метода, по който наподобява кожата на която и да е възраст. На първо място е генът, а Дженифър се гордее с благосклонния си латино ген. Освен това към този момент има задоволително новаторски и здравословни способи да се подхранва и поддържа кожата млада за по-дълго време.

Коментарът на звездата приключва със съвет към критиците й да пробват JloBeauty и да се убедят сами в резултата от продуктите. " Използвайте времето да бъдете по-позитивни, благи и поощряващи към хората към вас - по този начин също ще останете млади и красиви ", добавя Лопес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР