Дженифър Лопес обобщи 2020 за всички нас, когато излезе на

...
Дженифър Лопес обобщи 2020 за всички нас, когато излезе на
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: През 2020 разбрах кое е най-важното


Дженифър Лопес заключи 2020 за всички нас, когато излезе на сцената на премиите E! People’s Choice Awards в неделя вечер.

“О, Боже мой, 2020 не беше смешка, нали? ”, сподели Лопес, до момента в който приемаше премията. “Искам да кажа, че преди 2020 година бяхме захласнати от спечелването на тази премия, бяхме номинирани за тази премия, кой е продал най-вече плочи. Тази година ни сподели какво е значимо, кое не, ”съобщи Си Ен Ен.

За Лопес имаше няколко изненади, преди да стартира речта си. Никол Кидман, Рене Зелуегър и нейните деца бяха измежду тези, които се появиха на процедура, с цел да споделят възхищението си.

“Да си оказваме помощ, да се обичаме, да бъдем положителни един към различен. И смисъла на тази връзка, това човешко допиране и съзнавам, че това, към което се стремя във всичко, което върша, е да доближи до хората, да докосна хората. Вярвам, че това е, което всички желаеме, споделен опит, да знаем, че не сме сами в това “, продължи Лопес. „ Вашата религия и вярата ви в мен ме стимулира да продължа напред и от време на време, когато съм изтощена, както доста от нас през тази година, това е моето семейство, моите другари, моите бебета и моите почитатели, вие, които ме подвигнаха, когато не можех сама да се повдигна. “

Лопес, която стартира кариерата си като танцьорка на “In Living Color ”, преди да реализира като артист, артист и продуцент, приказва и за непримиримост.

“Като латиноамериканка и като жена, от време на време би трябвало да работим два пъти повече, с цел да получим опцията. Понякога огромните ми фантазии и упоритостите ми караха хората към мен да се изнервят, хората, които биха споделили ти си танцьор, не можеш да бъдеш актриса. Колкото повече споделяха, че не мога, толкоз повече знаех, че би трябвало “, сподели тя. “Така че в този момент заставам тук, толкоз доста признателна, знаейки, че същинската мярка за моя триумф не е в продадените плочи, а в любовта, която изпитвам към всички вас и да, усещам я. ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР