Дженифър Лопес може и да е на 51 г., но

...
Дженифър Лопес може и да е на 51 г., но
Коментари Харесай

Дженифър Лопес изглежда божествено чисто гола на 51

Дженифър Лопес може и да е на 51 година, само че има тяло на богиня. А когато тя реши да го покаже пред света, е същински празник за естетичните ни сетива.

Латино дивата Джей Ло показа видео в Инстаграм, на което не е покрила нито сантиметър от луксозната си фигура. Поводът за тази смела обява е промотирането на сбирката за разкрасителни артикули, която ще се появи на пазара при започване на 2021-ва. И защото Джей Ло знае чудесно, че голотата продава най-добре, се зае да покаже какъв брой е красива кожата, без да я покрива с облекла.
View this post on Instagram

И като се изключи че с невероятното видео популяризира марката си, певицата употребява случая, с цел да показа и част от новата си музика. Като декор към спиращата дъха панорама звучи една от към момента неиздадените песни на чаровницата.

На фрагментите виждаме и големия годежен пръстен, който Джей Ло получи от обичания си Алекс Родригес, който е един от най-хубавите бейзболисти в света от близкото минало.
View this post on Instagram

Очаква се продуктите от марката да излязат на пазара още в първия ден след Нова година, а мотото, което стои зад тях е: " Красотата няма период на валидност " .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР