Дженифър Лопес празнува годишнина от сватбата с Бен Афлек

...
Дженифър Лопес имаше какво да празнува напоследък. В неделя актрисата
Коментари Харесай

Дженифър Лопес имаше какво да празнува напоследък.

В неделя актрисата и певицата отбелязаха една година от пищната си сватба с Бен Афлек, състояла се на 20 август 2022 г. в имението им извън Савана, Джорджия.

Лопес публикува няколко снимки от този ден в потвърдените си акаунти в социалните медии, като написа: „Днес преди една година“.

„Скъпи Бен/Седя тук сам/Гледайки пръстена си/Чувствам се претоварен“, гласи надписът. „Това ме кара да искам да пея, да пея/Как се озовахме тук/Без пренавиване/О, Боже/Това е моят живот…”

Тя добави хаштагове #DearBenPartII #ThisIsMeNow.

„This Is Me… Now“ е предстоящият девети студиен албум на Лопес, а „Dear Ben II“ е една от песните, включени в новата творба.

Лопес издава албума „This is Me…Then“ през 2002 г., който включва песента „Dear Ben“, любовна песен за Афлек. Двамата бяха сгодени още тогава, но се разделиха почти 20 години, преди да се съберат отново.

Афлек и Лопес се ожениха за първи път на малка церемония в Лас Вегас през юли 2022 г., преди да празнуват с втората церемония през август.

Публикацията за годишнината от сватбата дойде по-малко от седмица, след като Лопес пожела честит рожден ден на съпруга си на неговия специален ден, 15 август, с видео на тях как се возят в колата и пеят заедно с „[What A] Wonderful World” на Сам Кук.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР