Дженифър Лопес и Бен Афлек вече не крият, че отново

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек вече не крият, че отново
Коментари Харесай

Спипаха Джей Ло и Бен Афлек, вече не се крият

Дженифър Лопес и Бен Афлек към този момент не крият, че още веднъж са дружно, откакто певицата в края на април. 51-годишната изпълнителка и 48-годишният артист потвърдиха, че са възобновили романса си, като тези дни бяха снимани да се прегръщат и да се държат за ръце.
Както сами можете да видите, двамата не се тормозят и показват близостта си. Те бяха уловени от папараци на 31 май, до момента в който чакаха да бъдат настанени в новия ресторант на известния шеф-готвач Волфганг Пак, намиращ се в хотел Pendry, Западен Холивуд. Джей Ло е била изискан, облечена в блестящо розово поло и кожено палто, до момента в който Афлек е бил с черна тениска и кожено яке.

" Те бяха доста привързани един към различен, той от самото начало я прегръщаше ", сподели източник пред Page Six.
Дженифър и Бен се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата " Gigli " през 2001. Той ѝ предложи брак през октомври 2002, само че анулираха годежа си през септември 2003. След това още веднъж се събраха преди финално да сложат завършек на връзката си през януари 2004. Явно искрата сред тях още веднъж е пламнала и по всичко проличава, че двамата се усещат доста добре дружно.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР