Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават през 2002 г.

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават през 2002 г.
Коментари Харесай

За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят заедно по филм

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещат през 2002 година по време на фотосите на кино лентата им " Трудна свалка " и още тогава посред им прехвърчат искри. Скоро по-късно двамата към този момент възнамеряват женитба, само че през 2004 година скапват годежа.
 Дженифър Лопес, Revolve и партньорството на звездата с стилната марка
Джей Ло в цялостния си искра

И с сбирка за марка обувки

Във видео изявление за Vogue от предходната година певицата показа, че би се радвала филмът да има продължение и разкри, че когато снимат дружно, брачният партньор ѝ е индивидът, който я кара да се смее най-вече.

Въпреки че " Трудна свалка " получи много рецензии след излизането си по кината, самият Бен Афлек показа, че филмът в действителност е бил ужасно прекарване за него.

" Интересното е, че научих повече за режисурата от този филм, в сравнение с за всичко друго, тъй като Марти е в действителност брилянтен режисьор ", споделя артистът. А и филмът му е бил като подарък, защото тъкмо тогава среща Джей Ло.

По-късно, през 2004 година, двойката работи по различен филм - " Момиче от Джърси ", режисиран от Кевин Смит. Оттогава обаче Дженифър Лопес и Бен Афлек не са снимали нищо друго. Е, в случай че не броим реклама им за Dunkin Donuts за Super Bowl LVII.
 Бен Афлек, Дженифър Лопес, премиите Грами и бил ли е пийнал артистът по време на церемонията
Бил ли е пийнал Бен Афлек на премиите Грами

Отговор от самия него

Ето че в този момент научаваме, че съвсем 20 години по-късно двойката още веднъж ще се събере на снимачна площадка. Става дума за биографичния филм Unstoppable, който ще бъде продуциран от Artists Equity - продуцентската компания, която Бен Афлек основава с Мат Деймън. Засега обаче се знае единствено, че филмът ще опише същинската история на Антъни Робълс - герой, който е роден с един крайник, написа Us Magazine.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР