Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се целуват“

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се целуват“
Коментари Харесай

В разгара на развода: Дженифър Лопес и Бен Афлек заедно в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени д а се „ целуват “ и „ държат за ръце “ по време на фамилен обяд в в събота, 14 септември. Появата им изненада почитателите на двамата, като се има поради, че " Бенифър " прекараха цялото лято разграничени , а Джей Ло подаде молба за бракоразвод на 20 август.

Джей Ло и Бен обядваха в хотел Бевърли Хилс, дружно с децата си , само че съгласно очевидци те са седля на обособена маса.

                 

Според People някогашната двойка не се е отказала от развода , само че също по този начин „ слага фамилията си преди всичко “, което включваше „ занимателен обяд “ в Polo Lounge, Бевърли Хилс. В същото време те дойдоха и си потеглиха дружно в джип, каран от Бен.

„ Всички се събраха на обяд поради децата. Дженифър се пробва да се държи другарски с Бен. Те обаче към момента не престават напред с развода. Работят по финансовите елементи по другарски метод ", сподели източник, непосредствен до Лопес и Афлек.



" Разводът в никакъв случай не е елементарен, само че Дженифър не желае да бъде лакомец по този въпрос. Децата постоянно са се разбирали и са се забавлявали дружно. Тя е щастлива, когато вижда децата щастливи дружно. Децата са нейният приоритет ", добави той.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР