Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават да празнуват любовта си

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават да празнуват любовта си
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек се женят този уикенд - подробности за тридневния купон

Дженифър Лопес и Бен Афлек не престават да честват любовта си с тридневна сватбена приказност след спонтанната им венчавка през юли във Вегас. 53-годишната певица и артистът, който скоро навърши 50, ще провеждат мечтаното сватбено празненство в имението на Бен Райсборо в Джорджия този уикенд.

„ Всичко ще бъде за Джей Ло. Бен желае целият фокус да бъде върху нея за техния огромен ден “, сподели вътрешен човек пред Page Six.

Празненствата през уикенда със фамилията и приятелите ще стартират с репетиционна вечеря в петък, съгласно източника.

Тя ще бъде последвана от гала в събота, а двойката ще затвори празненствата си с "барбекю и пикник " в неделя.

 Джей Ло и Бен Афлек

Съобщава се, че звездата от Hustlers ще бъде с елегантна рокля по поръчка на Ralph Lauren, създадена в Италия, откакто преди този момент носеше две разнообразни рокли за сватбата си във Вегас.

Сред гостите на звездите, които се чака да участват, е най-хубавият другар на Бен - Мат Деймън, както и Джими Кимел, Дреа де Матео и брат му Кейси Афлек.
Въпреки че не е известно кой различен е в листата с посетители, се чака да участват най-близките членове на фамилията на Дженифър - нейните 14-годишни близнаци от някогашния ѝ брачен партньор Марк Антъни - Максимилиан и Еме, както и майка ѝ Гуадалупе и татко ѝ Дейвид плюс сестрите ѝ Линда и Лесли.

 Джей Ло и Бен Афлек

Да напомним, че най-хубавите приятелки на Джей Ло са Лия Ремини, Джейн Фонда и Рене Зелуегър, само че към този момент не е ясно дали ще участват и те. От страна на Бен ще бъдат дъщерите му Вайълет, на 16, и Серафина на 13, както и сина му Самуел, на 10, които са от някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър.

Бен и Джен избраха дома на артиста в Райсборо за събитието, като домът съставлява двуетажно имение с четири спални и четири бани. На територията му има и два други по-малки парцела с спомагателни спални.

Бен и Джен не се стопираха да пътуват след сватбата си на 16 юли в Лас Вегас - двойката се наслаждения на меден месец в Париж, преди да отпътува за Италия за концерта на УНИЦЕФ в Капри, където Джен беше хедлайнер на шоу в помощ на потърпевшите от войната в Украйна.

 Джей Ло и Бен Афлек

Дженифър и Бен възобновиха романса си предходната година. Двойката за първи път стартира да се среща при започване на 2002 година Те трябваше да се оженят през септември 2003 година, само че отложиха сватбата си и в последна сметка се разделиха през януари 2004 година

Но в този момент още веднъж са дружно и наподобяват все по-щастливи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР