Дженифър Лопес и Бен Афлек отдавна не крият, че са

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек отдавна не крият, че са
Коментари Харесай

Бен Афлек за връзката си с Джей Ло

Дженифър Лопес и Бен Афлек от дълго време не крият, че са двойка. Двамата наподобяват същински влюбени и като че ли повторното им събиране след 17 години пауза е било просто въпрос на време и в този момент те се усещат тъкмо там, където им е мястото.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и първият огромен празник, който прекараха дружно
Дженифър и Бен са все по-близки

Първият им огромен празник дружно

Актьорите не пропущат опция да се изкажат ласкаво един за различен. Това направи Афлек и в новото си изявление за WSJ. Magazine. Той дефинира събирането си с Лопес като " красиво ". Поясни и че сега усеща, че е в действителност този, който е - не е съвършен, само че е " някой, който се старае доста и държи доста да бъде почтен, достоверен и виновен ".

Влюбеният Бен назовава любовната си история с Джей Ло " велика " и не изключва опцията някой ден да я опише, даже да я напише. А в този момент оставя другите да приказват за тях.
 Снимка 555701

Афлек признава, че един от най-трудните уроци, които е научил през живота си, е, че не трябва да споделя всичко със света . Затова и избира да не дава отговор на спекулациите и единствено двамата с Дженифър да знаят какво в действителност се случва посред им.

За него това са " здравословни граници ", с които се усеща удобно през днешния ден. Затова и чисто другарски декларира пред изданието, че не желае да приказва за персоналния си живот и ще " прояви въздържаност " по тематиката .
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и подготвена ли е Джей Ло да се омъжи още веднъж
Готова ли е Джей Ло да се омъжи още веднъж

Никога не е късно

Афлек обаче не пропусна да се дефинира като късметлия, тъй като получава втори шансове и е наясно, че някои хора не получават даже един. За него животът може да е сложен, само че значимото е, че си научава уроците от неуспехите , с цел да не ги повтаря и идващият път. И явно в този момент всичко е друго и доста по-хубаво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР