Дженифър Лопес и Бен Афлек може и да си отдъхват

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек може и да си отдъхват
Коментари Харесай

Джей Ло сподели специален момент от сватбата

Дженифър Лопес и Бен Афлек може и да си отдъхват след грандиозното празненство за сватбата им, само че не и почитателите им. Цели три дни младоженците и техните посетители честваха паметното събитие, което и в този момент продължава да буди неспокойствие измежду безбройните им фенове. Всеки ден като че ли съпреживяваме Големия ден, защото в обществените мрежи не стопират да изникват нови и нови любопитни елементи към обилната гала.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което би трябвало да знаем за втората им публична женитба
Ето по какъв начин мина втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което би трябвало да знаем за формалната им гала

Този път Джей Ло разкрива пред света сантиментални детайлности към сватбените тържества в имението на Бен в Джорджия.

В своя бюлетин On the JLo в четвъртък, 1 септември, изпълнителката показва пред очите на всичките си почитатели един доста специфичен миг. Снимка на двамата влюбени, греещи задачите в бяло, които вървят по пътеката на фона на " съвършената любовна ария " (според младоженците) - " True Companion " на Марк Кон.

Самата певица казва, че когато брачният партньор ѝ я вижда да се появява на върха на стълбите всичко придобива смисъл за нея, само че към момента не може да повярва, че това се случва. " Като сън... и в никакъв случай не искаш да се събуждаш ".

И шеговито прибавя, че евентуално е щяла да продължава да " живее "  с такива вълшебни мисли, в случай че не се е фокусирала да не се спъне в роклята си. Но когато се доближава към Бен и вижда лицето му - още веднъж усеща " същия прелестен смисъл ".

" Някои остарели рани бяха излекувани в този ден и тежестта на предишното най-сетне се смъкна от плещите ни ", безапелационна е тя.

От друга снимка, която Лопес качва виждаме семейство Афлек, вперили взор един в различен и танцуващи бавно под неонов надпис, който гласи: " Г-н и госпожа Афлек ".

Изпълнителката добавя в своя бюлетин и посланието, че " историята на всеки е друга и всички имаме своите пътища. За нас това беше идеалният миг. Нищо не ми се струваше по-правилно и знаех, че най-сетне пребивавам по метод, който можеш да живееш, единствено когато разбираш загубата и насладата, и си минал през задоволително борби, с цел да не приемаш значимите неща за даденост, или да позволиш на глупавите незначителни неприятности на деня да ти попречат да прегърнеш всеки скъп миг. "

Също по този начин Джей Ло сподели откъс от филм с присъединяване на Бен - " Те живеят в нощта " от 2016 година, който прелестно отразява метода, по който мисли тя сега: " Това е раят. Точно тук. Сега сме в него. " Актьорът казва тези думи в речта си на техния банкет.

Въпреки че двамата в действителност сякаш са в парадайса, празничният уикенд не минава напълно безпроблемно. Изпълнителката разкри, че " всички ние имахме " стомашни неразположения в дните преди сватбата, написа Page Six.

Но това не попречва на Дженифър Лопес да има вяра, че най-хубавото следва и този ден ще бъде специален.
 Дженифър Лопес, трите ѝ рокли Ralph Lauren и детайлностите за сватбеното ѝ облекло
Прекали ли Дженифър Лопес

Всичко за роклите по време на втората ѝ женитба

И в реалност, всичко минава без спънки с " предсватбен ваучър, гала и занимания ", споделя източник на People. Двойката направи репетиционна вечеря в петък, 19 август, а същинската част на сватбата се състоя на идващия ден в компанията техни близки, другари и фамилии. В неделя, 21 август, младоженците и гостите отпразнуваха огромното събитие с брънч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР