Дженифър Лопес е на 49 години, но няма как да

...
Дженифър Лопес е на 49 години, но няма как да
Коментари Харесай

Колко секси може да е Джей Ло

Дженифър Лопес е на 49 години, само че няма по какъв начин да отречем, че е в супер форма, за която доста по-млади от нея девойки скрито ѝ завиждат.

Именно за страхотната си форма, която има с помощта на ежедневните тренировки с половинката си Алекс Родригес, споделя Джей Ло на страниците на февруарския брой на списание Harper`s Bazaar. Певицата споделя за режима си, за триумфа и за сексизма, с който се сблъсква всекидневно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Яну 9, 2019 в 5:04 PST

Според латино дивата има доста злобари по света и е доста мъчно човек да се бори с целия този негативизъм, само че признава: " Аз работих интензивно, с цел да бъде на върха. И знаете ли какво? Поздравявам се за това. Не по нахален метод, просто като " оправи се добре, скъпа, дай си отмора. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Яну 9, 2019 в 5:41 PST

Що се отнася до репутацията й на капризна звезда, Дженифър Лопес отхвърля всички клюки, че е желала бели свещи и мебели в гримьорната си или че се е държала извънредно с асистентите си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Яну 9, 2019 в 5:22 PST

" Колкото по-известен ставаш, толкоз повече хората се пробват да те " очернят ", да те изкарат неприятен човек и да ти слагат някаква рамка ", разкрива Джей Ло, като признава, че се бори и ще се бори с това цялостен живот.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от JLo Fan Base ❤️ (@jl.o) на Яну 9, 2019 в 12:07 PST

Певицата споделя, че има потребност от отмора на този стадий, с цел да се отдаде на децата си, на индивида до себе си и най-много на себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от JLo Fan Base (@jl.o) на Яну 9, 2019 в 7:06 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР