Дженифър Китли от щата Охайо има доста работа, за да

...
Дженифър Китли от щата Охайо има доста работа, за да
Коментари Харесай

Козел заспа в банята, след като се вмъкна в къща

Дженифър Китли от щата Охайо има много работа, с цел да разчисти дома си, откакто козел се вмъкна през плъзгаща се стъклена врата, повъртя се и изтощен заспа в банята, заяви Асошиейтед прес.

A homeowner thought somebody broke into his home. Instead, deputies in Ohio found something they weren’t expecting.
— WIBW (@wibw) " Това е най-невероятната история на света ", сподели Дженихър Китли и избухна в смях. Козелът е избягал от плантация, отдалечена на няколко благи. Преди да влезе в къщата, той няколко пъти се е блъснал във вратата. В банята го е намерил 18-годишният наследник на Китли - Логан. Преди това той видял, че немската овчарка на фамилията е доста възбудена в двора, а задната веранда е засипана със стъкла. Къщата напряко воняла. Част от подвига на козела е записана на охранителната камера.
 
Двама заместник-шерифи от градчето Съливан се пробвали несполучливо да примамят на открито козела първо с морков, по-късно с кост за куче и трева. Накрая го хванали за рогата и го извлекли на открито, където го затворили в клетка за кучета.


'This is the most random story in the world': Goat rams through sliding glass door, naps inside bathroom in Ohio home
— CP24 (@CP24) Китли пуснала публикация за избягал козел във Facebook на страницата на градчето и получила отговор с името и телефонния номер на притежателя му.
 
Застраховката на Китли покрива вреди от мечки и елени, само че не и от козли. Тя се надява да има триумф със застрахователната компания на фермера. Въпреки че къщата е напръскана с дезодорант за килими и неутрализатор на урина, миризмата на козела още не може да бъде отстранена.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР