Дженифър Анистън ще бъде благодарна до живот за ролята си

...
Дженифър Анистън ще бъде благодарна до живот за ролята си
Коментари Харесай

Спомените, които натъжават Дженифър Анистън

Дженифър Анистън ще бъде признателна до живот за ролята си на Рейчъл Грий в сериала " Приятели " , с която стана международно известна в средата на 90-те. От тогава минаха две десетилетия, само че актрисата продължава да си спомня това време, като че ли е било през вчерашния ден.

Освен за старта на кариерата си, Джен е признателна на продукцията и поради невероятните мемоари и другарства, които й подари. За 25-ата годишнина на списание InStyle Анистън връща лентата обратно с носталгия.

" Много ми липсва това време, с този екип-мечта. " , споделя актрисата. Именно там и тогава тя придобива своята убеденост, което сигурно се дължи на мощната връзка сред сътрудниците, които постоянно си оказват помощ в сложни обстановки.
 Снимка 438502

На Анистън й липсва времето на " Приятели " и тъй като тогава работата е била същинско развлечение - нещо, което не се случва постоянно. Липсва й да бъде с хората, които я обичат и почитат безпределно.
 Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу и защо си оказват помощ актрисите от
Дженифър Анистън в очакване на своя принц

А може би тайничко копнее за Брад Пит

След сериала Джен е взела участие в десетки продукции, само че нищо не може да се мери като чувство с това да бъде Рейчън Грий на дребния екран , обградена със своите другари освен по сюжет, само че и в живота.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР