Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид

...
Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид
Коментари Харесай

„Приятели“ обмислят важна стъпка след смъртта на Матю Пери

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър беседват за план, с който да почетат починалия си сътрудник от „ Приятели “  Матю Пери на идните награди „ Еми “ през януари.

Съобщава се, че актьорите желаят да споделят своите „ персонални мемоари “ за Пери, който изигра хитроумния Чандлър в културния ситком от 90-те, както и да му отдадат почитта, която „ с право заслужава “, предава Дейли Мейл.Любимият артист беше открит мъртъв  в джакузито си на 28 октомври. Той умря на 54-годишна възраст. Причината за гибелта му беше отсрочена в очакване на резултатите от токсикологичния отчет.„ Всички те биха се радвали да се съберат на сцената, с цел да приказват за него и да имат собствен личен неповторим миг, споделяйки мемоари за него и разказвайки на света за индивида, който е бил в действителния живот. Ако всички съумеят да стигнат до единодушие за почтена респект и да получат разрешението на фамилията му, те ще се съберат, с цел да създадат тази нощ специфичен миг за Матю и всички, които го обичаха “, споделя източник на изданието.

Преди дни актьорите споделиха персоналните си мемоари за Пери в поредност от постове в обществените мрежи, видя Бтв.

Матю Пери има 5 номинации за премиите „ Еми “, в това число за изключителна основна мъжка роля в комедиен сериал през 2002 година за ролята си в „ Приятели “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР