Дженифър Анистън казва, че една често използвана фраза, маскирана като

...
Дженифър Анистън казва, че една често използвана фраза, маскирана като
Коментари Харесай

Не правете този комплимент на Дженифър Анистън, за да не я вбесите

Дженифър Анистън споделя, че една постоянно употребена фраза, маскирана като комплимент, я кара да „ откача “.

54-годишната звезда от „ Приятели “ разкри, че фразата „ изглеждаш ужасно за възрастта си “ би трябвало вместо това да звучи „ изглеждаш ужасно – точка “ .
 Дженифър Анистън свети в Париж на премиерата на новия си филм  Дженифър Анистън свети в Париж на премиерата на новия си филм  Дженифър Анистън свети в Париж на премиерата на новия си филм  Дженифър Анистън свети в Париж на премиерата на новия си филм
„ Това ме кара да откачам. Не мога да го претърпявам “, споделя тя в  в началото на юни. „ Това е табиет на обществото, маркери като „ Вие сте на този стадий, тъй че за вашата възраст… “ Дори не разбирам какво значи това. “

„ В по-добра форма съм, в сравнение с двадесет години. Чувствам се по-добре с мозъка, тялото и духа си. Всичко е 100% по-добро “, прибавя носителката на „ Еми “.

Актрисата неотдавна показа тайната да изглежда страхотно, разказвайки пред за своята рутинна подготовка след години на опити и неточности.

Чувствайки натиск да тренира пламенно, звездата в последна сметка си нанася контузия. „ Когато си мислиш, че би трябвало да направиш 45 минути кардио или няма да направиш добра подготовка, това е плашещо “ , спомня си тя пред изданието. „ Вярвах в това толкоз дълго. Просто прегорях и разруших тялото си. ”
 Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж  Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж  Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж  Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж
Анистън сподели, че упованието да „ усещаме горенето “ по време на физическа интензивност в действителност е рисково мислене.

„ Моят физиотерапевт ми даде кукла Барби, покрита с кинезио лента “, отбелязва тя, обяснявайки, че задачата на лентата е да покаже всяко пострадване, което е имала през последните 15 години.

По отношение на тренировките в предишното Анистън признава, че се е натоварвала повече, в сравнение с е пожела да понесе . Оттогава се обръща към Pvolve – стратегия за домашни тренировки с ниско влияние, с цел да поддържа силата си по по-балансиран метод.

„ Моя другарка, която не бях виждала от пандемията насам, изцяло преобрази тялото си. Тялото ѝ беше красиво, само че тя също по този начин сподели, че силата ѝ е такава, каквато в никакъв случай до момента “, сподели Анистън за програмата.
                             

Откакто започва подготвителната стратегия през 2021 година, актрисата става подобен почитател, че публично се причислява към екипа . По-рано този месец тя показа в Instagram фрагменти от снимането на рекламна акция за Pvolve.

„ Официално съм част от фамилията на Pvolve “ , написа тя. „ ТОЛКОВА съм горда, че поддържам нашата основателка и по този начин надарените обучители. Това е една от обичаните ми тренировки… и съм толкоз признателна на екипа и се вълнувам от това, което следва. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР