Дженифър Анистън е смятана за една от най-красивите жени в

...
Дженифър Анистън е смятана за една от най-красивите жени в
Коментари Харесай

Каква е тайната, за да те наричат една от най-красивите

Дженифър Анистън е считана за една от най-красивите дами в Холивуд, макар че навърши 53 години.

Звездата от " Приятели " се е появявала и във филмите " Всемогъщият Брус ", " Марли и аз " и други Въпреки че е известна с актьорската си игра, тя е добре известна и с положителната си диета и здравословен метод на живот.

Дженифър стартира деня със прецизна утринна подготовка, оповестяват медиите, като прибавят, че тя непрестанно усъвършенства здравословната си и уелнес рутина.

Дженифър се концентрира върху хубостта, храненето, упражненията и психологичното здраве, като всички те стартират в 3:00 сутринта, съгласно " Women`s Health “. Когато се разсъни заран, тя стартира деня си без мобилен телефон.

" Не поглеждам телефона си най-малко през първия час, откакто се събудя. Психическата разлика, която прави това, че не гледаш телефона, се отразява на целия ден “, сподели Анистън.

Веднага откакто стане, тя пие кафе и стартира да медитира, да си води дневник и да прави извършения, преди да се заеме с дейностите денем.

Анистън акцентира няколко пъти, че рутинните извършения са се трансформирали във значима основа в нейния живот.

Някои таблоиди настояват, че Дженифър тренира по 7 дни в седмицата, което наподобява прекомерно. Дори звездите се нуждаят от дни за отмора. Сесиите не престават до час и половина и са с друга активност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР