Дженифър Анистън е последният член на актьорския състав на Приятели,

...
Дженифър Анистън е последният член на актьорския състав на Приятели,
Коментари Харесай

Рейчил и Рос се сбогуваха с Чандлър

Дженифър Анистън е последният член на актьорския състав на " Приятели ", който отдава респект на Матю Пери. 

Актрисата показа спомен за Пери в нейния доказан акаунт в Instagram, след изявления часове по-рано от сътрудниците си Мат Лебланк, Кортни Кокс, а малко преди нея и Дейвид Шуимър.

Пери умря на 28 октомври. Той беше на 54 години.

Публикацията на Анистън включва фотография на нея и Пери, екранна фотография на известие, което той й е изпратил, както и видеоклип на трогателна сцена сред героите им в " Приятели " Рейчил и Чандлън. 

" О, дребосъче, това ме порази дълбоко… Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от страсти, каквито в никакъв случай до момента не съм изпитвала ", написа Анистън в поста си. 

" Загубата идва за всички ", означи тя, преди да опише дълбочината на личната си. 

" Да можеш в действителност да усетиш тази тъга, ти разрешава да усетиш моментите на наслада и признателност за това, че си обичал някого толкоз надълбоко. И го обичахме надълбоко ", написа тя. 

" Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били 6-мата. Това беше определено семейство, което вечно промени курса на това кои бяхме и какъв щеше да бъде нашият път ". 

Снимката, която тя показа, на която тя и Пери се смеят дружно, беше тази, която той й бил изпратил, пишейки: " Като те накарах да се смееш, просто направи деня ми. Оправи деня ми:) ", е написал той. 

Според Анистън, Пери е споделил, че " в случай че не чува " смях ", ще си намерения, че ще почине. Животът му безусловно зависеше от това ". 

" И съумя да направи тъкмо това. Той накара всички ни да се смеем. И се смяхме мощно ", написа Анистън. " През последните няколко седмици преглеждах нашите известия един до различен. Смях и рев, след това отново смях. Ще ги вардя вечно ". 

Тя също написа за любовта си към Пери, добавяйки, че " приказва " с него всеки ден и знае, че той е " изцяло спокоен и без болежка ". 

" Почивай си, дребни братко ", приключва обявата си Анистън или просто обичаната Рейчил от " Приятели ". " Винаги си оправял деня ми… "

Малко преди нея и Дейвид Шуимър написа в Instagram: " Благодаря ти за десетте невероятни години смях и творчество! Ти можеше да подхванеш всеки диалог и да промениш, както си искаш. Именно това го правеше толкоз комичен и автентичен. Ти имаше сърце, което беше така щедър да споделиш с нас, с цел да можем да създадем семейство от шестима непознати ", написа Шуимър, по прочут на публиката като Рос от " Приятели ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР