Дженифър Анистън е на 51, но никой не може да

...
Дженифър Анистън е на 51, но никой не може да
Коментари Харесай

Каква е тайната за красотата на неостаряващата Дженифър Анистън?

Дженифър Анистън е на 51, само че никой не може да и ги даде. Тя несъмнено е доказателството, че човек може да наподобява отлично на всяка възраст, стига да съблюдава някои съществени правила.

Може би здравословният метод на живот ви плаши мъничко поради това, че лимитира до някаква степен, само че Дженифър ни потвърждава какъв брой е елементарно да бъдеш във форма. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@jenniferaniston) on Feb 11, 2020 at 1:11pm PST

Тя е една от дребното актриси, които са стъпили крепко на земята, знаят кои са, на какъв брой години са и не крият обстоятелството, че остаряват, а в противен случай - одобряват го с финес, успокоение и се стараят да наподобяват като най-хубавата своя версия, само че без да прекаляват, пишат от Edna.bg.

Ето няколко неща, които оказват помощ на Дженифър да наподобява толкоз добре и които можете да ползвате:

1. Нека закуската ти бъде засищаща и хранителна - Дженифър нормално закусва смутита и шейкове, яйца с авокадо и тост с кокосово масло. Любимата ѝ закуска е нещо, което брачният партньор ѝ подготвя - овесени ядки с белтък, текстурата им става пухкава и са страховит източник на протеин.

2. Винаги хапвайте зеленчуци за обяд и за вечеря - салата с пиле - това е обичаната вечеря на Анистън и тя в никакъв случай не пропуща да хапва зеленчуци, богати на протеини. Любимото ѝ междинно ядене пък е ябълки с бадемово масло или шепа ядки.
               

A post shared by (@jenniferaniston) on Nov 13, 2019 at 1:02pm PST

3. Пийте доста вода - актрисата стартира всеки собствен ден с чаша вода с лимон, а денем пие колкото се може повече вода.

4. Упражнявайте се всеки ден по 10 минути - придвижването е доста значимо за Дженифър, без значение дали е разходка, каране на колело, йога или извършения у дома на килима.

5. Почивайте си постоянно - най-важното, с цел да се усещаме добре и да изглеждаме свежи, е да се наспиваме хубаво и качествено. Добрият сън - и качествено, и количествено, е още една от тайните на Дженифър за отличен външен тип.

Междувременно актрисата продава своя гола фотография, която е направена през 1995 година от известния фотограф Марк Селиджър. Снимката ще взе участие в търг с благотворителна идея за COVID-19. „ 100% от приходите от продажбата на тези портрети ще отидат при организация, която дава гратис тестване за ковид и грижи в народен мащаб за медицински потребности... Благодаря още веднъж на Марк “, написа Анистън в профила си в Инстаграм.
               

A post shared by (@jenniferaniston) on May 30, 2020 at 8:19am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР