Джени Суши заяви, че се е възстановила от стреса и

...
Джени Суши заяви, че се е възстановила от стреса и
Коментари Харесай

Джени Суши: Преодолях депресията след целувката на Кубрат!

Джени Суши съобщи, че се е възстановила от напрежението и депресията към случая с Кубрат Пулев, дочу HotArena. Замаян от успеха след мача с Богдан Дину, Кобрата я целуна през март тази година непринудено, само че жестът му бе избран като принудителен от репортерката, която по-късно даже го осъди.

На спортиста му се наложи да заплати солидно обезщетение на репортерката, а по-късно и да върви на курсове за полово принуждение. На Суши също не й се разминало. Брюнетката признава, че е получавала и смъртни закани след случая от почитатели на боксьора, поради което й се наложило даже да напусне Америка за известно време.

„ Смъртните закани ме уплашиха. Останах положителна, само че проблемите пристигнаха от хора, които ме тормозеха ”, споделя Суши. „ Отидох до Хонконг и Япония. Там се почувствах добре. След всичко, което се случи, мъчно осъзнавах депресията, през която трябваше да мина. Вече всичко е наред след тази трагична година ”, споделя репортерката, написа „ България през днешния ден ”.

Джени Суши разкрива, че след абсурда с целувката, получила жестоки закани в обществените мрежи. Заради това спряла профила си там.
Въпреки това не крие, че случаят с Пулев изстрелва и кариерата й. Майсторката на японската кухня получи даже покана за лично кулинарно шоу.
„ Първият епизод на Джени Суши шоу ” е бил излъчен по „ Року тв ”. А в него репортерката учи звезди на готварски секрети.

„ Заснехме пет къси епизода ”, споделя Джени, а предаването ще е всяка седмица. Репортерката продължава да интервюира и други известни спортисти, само че няма желание да отразява идващия мач на Кубрат Пулев, който ще е на 9 ноември против Рандъл Букъв във Фресно, Калифорния.

Междувременно Кубрат Пулев е напълно фокусиран върху мача и в международна форма. Той гледа извънредно целенасочено към международната купа и е подготвен за победа.

„ Чакам спечелилия от дуела сред Антъни Джошуа и Анди Руис. Руис е съществено квалифициран, може би ще завоюва повторно. Концентриран съм върху мача с Букър. Тайсън Фюри ми написа в интернет, че може да се бие с мен навсякъде—на улицата, даже като кечист или в ММА мач. Аз съм квалифициран, за каквото пожелае той.
За мен най-важна е международната купа. Когато стана международен първенец, съм подготвен да се удрям и боря с Тайсън Фюри всеки ден ”, съобщи още Кубрат Пулев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР