Джени Бонд похвали принцеса Кейт като смела“ след новината, че

...
Джени Бонд похвали принцеса Кейт като смела“ след новината, че
Коментари Харесай

„Ужасните“ слухове за Кейт Мидълтън бяха опровергани от Джени Бонд, която се страхува от „предстоящата битка“ след новините за рака

Джени Бонд похвали принцеса Кейт като „ смела “ след новината, че има рак, като също по този начин подлага на критика тези, които споделяха „ неуместни “ теории онлайн.

В петък вечерта беше оповестено, че 42-годишната принцеса Кейт е диагностицирана с рак и е почнала химиотерапия. Тя се появи във видео известие, споделено от двореца Кенсингтън, в което приказва за здравето си. Това идва след загрижеността и теориите за нейното неявяване от кралските отговорности през последните месеци.

Бившият кралски сътрудник Джени, на 73 години, реагира на известието по Sky News по-рано. Тя сподели: „ Каква смела млада жена е тя. Колко смела е да направи сходно видео известие. Тя не трябваше да го прави, само че го направи частично съгласно мен поради всичките нелепи, неуместни теории, които се въртят в близост в интернет.

„ И това в действителност е втората ми мисъл, тя е, че се надявам, че тези обществени медийни тролове, които разпространяваха такива ужасни, нараняващи теории, в този момент ще осъзнаят какво са създали и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР