Дженезис Чакон беше бременна, когато по същество пренасяше съпруга си

...
Дженезис Чакон беше бременна, когато по същество пренасяше съпруга си
Коментари Харесай

Семейство мигранти в опасност: Той е парализиран. Тя току-що е имала цезарово сечение и се грижи за съпруга и децата си. А документите им за имиграция просто бяха подхвърлени.

Дженезис Чакон беше бременна, когато всъщност пренасяше брачна половинка си и дребното си дете през разнообразни страни, с цел да стигне до Чикаго.

Нейният здрав, работоспособен брачен партньор се сковава от гърдите надолу заради рядко положение, което разви по време на пътуването им до Съединените щати предишното лято. Сега 22-годишната майка от Венецуела се грижи за всяка негова потребност – даже когато се възвръща от цезарово сечение, което й направи преди четири седмици, с цел да роди щерка им.

Вместо да се възвръща с лека активност, защото Силно предложена от лекарите, Чакон носи инвалидната количка на брачна половинка си нагоре-надолу по стълбите на жилището им, почиства зейналите му рани от залежаване и сменя подложките му – също така се грижи за новороденото им и 4-годишната им щерка.

Градът настани фамилията на 28 януари в апартамент на втория етаж в Чатъм. Изолирана вътре с всичките си отговорности, Чакон научи във вторник, че градските управляващи в Inn of Chicago в Стрийтървил - к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР