Джена признава, че е получавала много покани да участва в

...
Джена признава, че е получавала много покани да участва в
Коментари Харесай

Ще видим ли Джена в риалити формат?

Джена признава, че е получавала доста предложения да взе участие в риалити формати, само че до този миг не е приемала. Тя избира времето, което й би заело едно такова начинание да посвети на фамилията и децата си. Знае, че едно присъединяване би дало доста плюсове и дивиденти на кариерата й, само че не е подготвена на тази крачка.

Джена показа, че единствено тя и брачният партньор й знаят през какви компликации минават. Не е елементарно по през целия ден да  е с децата, а вечер на работа.

„ Толкова безумни обстановки, толкоз е трудно… Толкова е мъчно,  само че най-важното за нас е било развъждането и възпитанието на децата, любовта и образците, които ние ще дадем на тези деца, както и сред нас като взаимоотношения ” – споделя певицата.

Брюнетката направи същински казус в попфолк жанра. Тя провокира възторг с парче, което е на цели 16 години – „ Не е обич “. Споделя, че колежка се пробвала да й го отмъкне под носа.

Джена е афектирана, че през 2012г. не са и дали наградата „ Певица на годината “. Всички почитатели и  до ден сегашен считат, че премията е била точно за нея. По думите й е уверена, че почитателите няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за триумфа на един артист-изпълнител.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР