Джена празнува 15 години на сцена, но без тържествен концерт

...
Джена празнува 15 години на сцена, но без тържествен концерт
Коментари Харесай

Джена празнува 15 години на сцена, но без концерт

Джена чества 15 години на сцена, само че без церемониален концерт или пък среща с почитателите, тъй като излезе в майчинство. Певицата е бременна с второто си дете от мъжа си Атанас Стоев-младши, с който имат наследник. Джена означи професионалната си годишнина с трогателен роман за началото на кариерата си в обществената мрежа. Джена подписва контракт с „ Пайнер ” през 2007 година, откакто Милко Калайджиев я срещнал с шефа на компанията – инж. Митко Димитров.

Десислава, както е рожденото име на 36-годишната певица, е от Разград и започва професионалния си път през 2004г. , откакто се приключва музикалното учебно заведение „ НУФИ ” в Котел с профил национално пеене. Джена, която свирела на пиано, считала да продължи да учи като певица или пианистка някъде по света. Пътят я отвел в бузуки заведение в София, където пеела гръцка музика. След три години работа с бенда там, Джена отпътувала за Швейцария, където пяла сръбска музика и обогатила репертоара си. „ Един ден ме откри Милко Калайджиев, който чул за мен и ме срещна с инж. Митко Димитров, който освен повярва в мен, само че ми се довери напълно и подписахме контракт през 2007 година Вече 15 години в положително и в компликации работим дружно с музикална компания „ Пайнер ”, споделя Джена.

Тя благодари на семейство Мария и Митко Димитрови, които са неизменима част от триумфите й, на всички екипи, с които работят към този момент толкоз години и си знаят „ болките и насладите ”, и на всички музиканти, текстописци, тонрежисьори, оператори, режисьори, стилисти, фотографи. „ Благодаря на фамилията ми, което мина през какво ли не с мен и ме поддържа във всяко начинание. Благодаря на вас - моята аудитория и спътници в това чудо, тъй като както от години споделям: „ Докато ви има вас, ще ме има и мен ”. Обичам ви и до момента в който вдишвам, ще пея, тъй като моят живот са музиката, песента и обичаните до мен. Благодаря ви от сърце и дълбока благодарност за обичта, която ми давате ”, написа Джена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР