Джена най-после се престраши Половинката на Атанас Канара-младши реши да покаже

...
Джена най-после се престраши
Половинката на Атанас Канара-младши реши да покаже
Коментари Харесай

Джена най-после се престраши! Показа порасналата си дъщеричка

Джена най-сетне се престраши

Половинката на Атанас Канара-младши реши да покаже дъщеричката си. Това чалга дивата стори на рождения ден на дребната Цветея, която тези дни стана на две годинки.

Джена и Наско Стоев имат и седемгодишен наследник, който по традиция носи името на дядо си и на баща си-Атанас.

Дали от поверие или тъй като не обича да излага на показ персоналния си живот, вярна на правилото „ щастието обича тишината “ хитовата изпълнителка до момента не бе показвала дребната хубавица. Дори мнозина от нейните почитатели останаха учудени, че любимката им е родила и има второ дете.

„ Нашата Цветея към този момент е на две годинки! Обичаме те, благополучие наше “, написа щастливата майка под фотоса, който разгласява.

Вероятно Джена реши да го направи, поради нещо, което се случи неотдавна. Изтече информация, че певицата, дружно със брачна половинка й били решени да изоставен България и да се заселят в Лондон. Обикновено брюнетката не дава отговор на провокации, само че в този момент реши да го направи.

„ Искам да ви успокоя, че съм жива и здрава и нямам никакво желание да напущам България! Обичам да пея  и няма мощ, която да ме откаже от музиката. В Лондон аз и брачна половинка ми бяхме на присъединяване, след което побързахме да се върнем при нашите прелестни дечица!Обичам музиката и композирам от дребна, това е ориста ми “, успокои Джена почитателите си.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР