Джена е в тежък конфликт със сестра си. Фолк звездата

...
Джена е в тежък конфликт със сестра си. Фолк звездата
Коментари Харесай

Джена На Нож С Най-Близките Си, Сестра Й Правила Черна Магия?

Джена е в тежък спор със сестра си. Фолк звездата от 4 години не приказва с по-малката от нея Борислава и изцяло я е изолирала от живота си. Родственицата даже не е била канена на сватбата й с Атанас Стоев – Малкия Канар, и в никакъв случай не е виждала племенника си, потресени са в чалга гилдията.

„Двете имат доста особени връзки. Скараха се грубо преди години, когато Джена си науми, че Борислава е преспала с тогавашното й гадже Джино Бианкалана. Впоследствие си простиха, само че ненадейно Джена реши, че  сестра й желае да спи и с сегашния й мъж. Навсякъде споделя, че Борислава й завижда и й прави черни вълшебства. От години не си приказват и грубо се кълнат“, описват в гилдията.
ДЖЕНА НЯМА СПИРАЧКИ, ЕТО Я НОВАТА ЦЕЛ
Колежки на певицата са потресени от обстоятелството, е тя изцяло е зачеркнала и родителите от живота си, откакто от години не приказва със сестра си, твърди „Уикенд“. Джена се сопнала на възрастните хора, че заели страната на Борислава, а не на нея. Певицата не предложения майка си и татко си на рождения ден на първородното им внуче.
ДЖЕНА ВЗЕ КОРОНАТА НА СУЗАНИТА (ВИДЕО)
Преди седмици наследникът на Джена и брачният партньор й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. На всички клипове и фотоси, които чалга дивата разгласява в обществените мрежи, участват само свекърът и свекърва й. Собствените родители обаче ги няма нито на фотоси, нито в живота на Малкия Наско.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР