Джена Джеймсън е оженена!49-годишната актриса и бивша звезда от филми

...
Джена Джеймсън е оженена!49-годишната актриса и бивша звезда от филми
Коментари Харесай

Известна порноактриса се ожени за популярна TikTok инфлуенсърка

Джена Джеймсън е оженена!

49-годишната актриса и някогашна звезда от филми за възрастни се ожени за 40-годишната си другарка Джеси Лоулес на интимна сватбена гала в Лас Вегас на 23 май.

" Намерих индивида, с който в действителност трябваше да бъда постоянно ", споделя Джеймсън извънредно пред PEOPLE.

" Опитвам се да премисля в съзнанието си за какво в миналото съм се срещала с мъже или съм се омъжвала за тях, и е егоистично и неприятно да го кажа, само че мисля, че моята движеща мощ бяха децата ", изяснява майката на три деца. " И в този момент, когато в действителност открих себе си, просто одобрявам всичко, което усещам вътре в себе си, и не изтласквам всичко надолу. "

Младоженците си разменят клетви в Малката черква на Запад в Невада, която има особено значение за Джеймсън, защото това е същото място, където родителите ѝ са си споделили " да ". Двойката ще направи по-голяма женитба, когато му пристигна времето, само че към този момент " се изстреляха ", както разказва Лоулес. " Много Лас Вегаско ".

Джеймсън, която възнамерява законно да одобри семейството на брачна половинка си, се насочи към олтара под " Ring of Fire " на Джони Кеш в къса бяла рокля с дълъг воал, розови платформи и боядисана в розово коса.

" Баща ми заведе Джена до олтара, защото татко ѝ умря ", изяснява Лоулес, който носеше черен костюм за тържеството.

" Аз стоях горе и я чаках, погледнах към задната част на църквата и я видях да стои там. Погледнах към татко ми и споделих: " Татко, незабавно заведи Джена до олтара ".

Вместо подражател на Елвис Пресли, двойката се обърна към двойник на Джони Кеш, който ожени двойката. След церемонията младоженците обиколиха Вегас с неоново зелено Lamborghini, което наеха за деня.

" Отидохме до каньона Ред Рок, минахме през него, направихме няколко фотоси и просто се забавлявахме със фамилията си ", споделя Лоулес.

Що се отнася до това по какъв начин двамата се допълват, Джеймсън, която назовава себе си " Момичето на Джеси " в Инстаграм, споделя, че те са " доста разнообразни ", само че са добър екип.

" Аз съм нещо като топки до стената и се нося на вълната на страстите си ", споделя Джеймсън. " Просто желая това, което желая. А Джеси е доста сдържана и обмисля всичко, тъй че сигурно е добра композиция, тъй като тя ме приземява, а аз разпалвам огъня под нейния гъз. "

Двойката се свързва за първи път предходната година, откакто Джеймсън открива звездата на обществените мрежи в TikTok и стартира да разяснява на страницата ѝ. Лоулес признава, че й е лишило малко време да осъзнае коя е Джеймсън. " Казах си: " Коя е тази Джена, която не може да загуби? " - спомня си тя за това, че е схванала за профила на звездата в обществената мрежа. " Това е Джена fu**ing Джеймсън. О, Боже мой. "

Джеймсън прибавя: " Дълго време бях влюбена в Джеси, тъй като тя е много огромна в TikTok, а аз обичам TikTok. Просто превъртам вечер, когато се пробвам да се успокоя, и просто ми хареса нейната позиция за нещата, свързах се с нея. Така че просто започнах всеобщо да я разясня, пробвайки се да привлека вниманието ѝ, и наподобява, че това проработи ".

Лоулес изяснява, че по това време е имала другарка и заради " моралния си компас " не е работила по нито едно от ухажванията на Джеймсън, само че откакто предходната връзка на водещата на подкаста Born Lawless завършила, тя откликнала и през януари двойката почнала да се среща. А в този момент те направиха първата си публична фотосесия като фамилна двойка за Swimsuit Illustrated.

" Знаех, че ще получа това, което желая ", споделя Джеймсън и прибавя: " Тя си заслужаваше. Но тя представляваше предизвикателство, а аз съм доста целенасочен, когато става дума за провокации, тъй че знаех, че просто би трябвало да лежа и да очаквам. И тя се появи още веднъж. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР