Джена Бентли е бивша звезда на Плейбой и е била

...
Джена Бентли е бивша звезда на Плейбой и е била
Коментари Харесай

Разказ от първо лице за мръсния, таен и пълен със забрани живот в имението на "Плейбой"

Джена Бентли е някогашна звезда на " Плейбой " и е била едно от девойките, които са имали достъп до фамозното имение (най-вече в така наречен Bunny House), в което са ставали епични секс пратита и оргии. Красавицата обаче разкри, че е трябвало да съблюдават строги правила, когато е живяла във въпросното имение на починалия Хю Хефнър. 

Блондинката е била едвам 18-годишна, когато се преместила в имението, с цел да живее там и споделя, че е било сбъдната фантазия. Тя споделя, че е имала невероятни моменти в имението, само че не крие, че е имало много неприятни обстановки, които няма да не помни. В имението имала вечерен час, неразрешено ѝ е било да има гадже и от самото начало е трябвало да се оправя с останалите зайчета, които тя разказва като... " Ку*ки ". Красавицата споделя за преживелица, когато един път хвала Хю да прави секс, само че твърди, че самата тя в никакъв случай не е спала с него. 

Виж още: Това ли е новото гадже на Андреа? Певицата избяга в Албания и се снима с неповторим красавец 

Джена споделя, че преди влизането в къщата, всяко зайче е проверявано съществено, тъй като е трябвало да бъде несъмнено, че няма никакво неприятно минало или здравословни проблеми. Правилата са били съществени, в случай че нарушиш вечерния час, който е бил 21 часа, ще ти се наложи да спиш на моравата пред имението, твърди още Джена. Къщата била като същински дворец за Барби - цялостно със салони, фитнес, басейн, гримьори и фризьори и всичко останало, което е належащо за един желан живот. 

Джена споделя, че до известна степен това място ѝ липсва, тъй като имало неповторими празненства, на които участвали топ звезди, измежду които Анджелина Джоли, Томи Лий, Памела Андерсън и Денис Родмън, както и доста други. Джена не може да разкрива доста ог тайните, тъй като е подписала непоколебим контракт, който не може да нарушава към момента. За случката със секса на Хю, в леглото му имало общо четири индивида, само че тя отхвърля да разкрие кои са били те. Договорът, който е подписала е доста непоколебим, а клаузите са " обковани с желязо ", споделя Джена. 

Блондинката признава, че сред зайчетата е имало съществено напрежение, което е било най-много в оня миг от месеца. Тя показа, че е настъпвал същински безпорядък, само че са се опитвали всички да " синхронизират месечния си цикъл ", с цел да бъде едновременно.

Виж още: Милионерка от OnlyFans изчезна безследно, интернет консуматори потеглиха по следите ѝ

Изображение: https://www.instagram.com/jenna_bentley_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР