Джема Колинс споделя тайната“ на своята впечатляваща загуба на тегло,

...
Джема Колинс споделя тайната“ на своята впечатляваща загуба на тегло,
Коментари Харесай

Джема Колинс разкрива „тайната“ на своята загуба на тегло, тъй като тя изпуска почти камък за една седмица

Джема Колинс споделя „ тайната “ на своята впечатляваща загуба на тегло, защото към този момент е падала тъкмо под камък.

Бившата звезда от „ Единственият метод е Есекс “ отиде в обществените си медии, с цел да осведоми почитателите си за досегашното си пътешестване до намаляване. Тя падна съвсем камък за една седмица с новата си рутина, до момента в който се готви да се омъжи за предприемача Рами Хауаш.

GC промени метода си на живот, като работи с бодибилдъра Eddie Abbew и се концентрира върху диета с високо наличие на протеини, която включва цели храни и по-малко въглехидрати. В своята актуализация с почитателите Джема сподели: „ Решена съм да не разреша на нищо да ме спре, откакто преди малко изгубих под камъка. Така че в този момент пазаря със Селина и Еди и ще заредим покупките, тъй че оставам ария за тази седмица, да тръгваме. "

Джема беше забелязана да опакова количката с ядки, салата и разнообразни меса и зеленчуци. Телевизионната звезда призна, че " не може да повярва ", че може да яде всичко и макар то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР