Джема Колинс сподели страданието си, след като любимото й куче

...
Джема Колинс сподели страданието си, след като любимото й куче
Коментари Харесай

Джема Колинс „с разбито сърце“, след като кучето й Блу е нападнато в имението й

Джема Колинс показа страданието си, откакто обичаното й куче Блу беше нападнато от друго куче, което влезе в нейния парцел.

Риалити звездата, 43, отиде на страницата си в Instagram, с цел да показа видео по какъв начин нейното кученце се грижи за незабавния ветеринарен доктор, откакто Блу ​​беше ухапан по крайници си. В един клип той можеше да бъде забелязан да накуцва към масата за прегледи. В различен клип Джема доближава пострадванията на кучето.

За благополучие Джедуард се втурна до нея, с цел да я поддържа по време на „ травматичното време “. Тя написа в надписа: „ Преживях най-сърцераздирателното разстройство този уикенд, когато куче влезе в парцела ми и ухапа моето синьо. Искам да благодаря на ветеринарите за незабавна помощ и @jepicpics, че ми помогнаха, до момента в който бях толкоз обезпокоена.

„ Някой може ли да ме посъветва, в случай че куче влезе в парцела ви и ухапе кучето ви, какви дейности са нужни, защото можете да си визиите, че съм в цялостен потрес, благодаря на Бог за камерите в парцела, до момента в който хв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР