Джема Колинс се извини на феновете, след като беше ударена

...
Джема Колинс се извини на феновете, след като беше ударена
Коментари Харесай

Джема Колинс се извини, след като беше критикувана заради „нехигиеничния“ антикварен ресторант

Джема Колинс се извини на почитателите, откакто беше ударена с неприятна реакция, тъй като разреши на кучето си да яде на масата в ресторант.

The Звездата от Diva Forever, която неотдавна се сгоди за Рами Хауаш, възмути почитателите предишния месец, до момента в който разглеждаше къщи в Хампстед с околните си другари Джедуард и дребното си домашно куче Блу. След дълъг ден на претършуване на къщата, те стопираха за храна в Oak And Poppy.

Тя снима кучето си, застанало на един от столовете, до момента в който се наслаждаваше на паница с бъркани яйца и салами на масата с тях. „ Той яде единствено на масата и обича яйца! “ сподели тя във видеото, публикувано в обществените мрежи. Тя даже сподели, че харесва по какъв начин „ любовта към кучетата в региона е последващо равнище “.

„ Защо на всички места не стане по-приятелски настроено към кучета, това би било ужасно, апелирам, уведомете ме за всички места, подобаващи за кучета апелирам “, написа тя на страницата си. Докато някои смятаха, че кучето й облизва чинията, до момента в който седи на масата, е сладко, мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР