Джема Колинс разкри за борбите си за отслабване в откровена

...
Джема Колинс разкри за борбите си за отслабване в откровена
Коментари Харесай

Джема Колинс се моли „защо аз“, докато описва сърцераздирателни борби за отслабване

Джема Колинс разкри за битките си за намаляване в откровена обява в Instagram, където театралничи в привличащи вниманието бикини.

Бившата звезда от TOWIE, на 43 години, е на задача да отслабне още, откогато отслабна с три камъка по време на пандемията от Covid през 2020 година GC, който сега грее слънцето на пътешестване до Малдивите, е безапелационна, че обича тялото си, без значение от размера на роклята й, само че изясни за какво й е мъчно да се придържа към рутинните си извършения и диета.

Позирайки в черни бикини със наследник вихрен дизайн, Джема изпрати целувка на камерата, до момента в който разказваше за битките си за намаляване в надписа. Иконата на телевизионното риалити написа: „ Въпреки всички шансове и ястие на пиле цяла седмица с вода, трениране по 2 часа дневно и загуба на 4.... Да, дублирам.4!!!! от LB.

„ Сърцето ми е изтръгнато. Защо аз? Защо мога да овладея всичко, с изключение на загубата на тегло? Е, ще продължа да се появявам и ще продължа все пак, само че някои дни това просто те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР